ÖDEME
  • TR | EN | DE | ES | RU | AR
  • Ürün Açıklaması

    Şuruphane & Şurup odası & Şurup Hazırlama & Syrup Room

     HPM Hijyen Proses Sıvı gıda İçecek, Sektörlerine Powder Disolving, CIP, Blending, Syrup, Filrasyon ve Pompa istasyonları , Sugar dissolving, Dapıtım hatları ve panelleri, Pastörizatorler, Recovering sistemleri Otomasyon yazılımları ve Sinyal alışverişleri ile komple Su sistemleri kurmaktadır.

    ÇALIŞMA SİSTEMİ


    Meyve aromalı doğal mineralli su üretiminde ; aroma, koruyucu maddeler ve asitliği düzenleyici madde karıştırıcılı tankta formülasyona uygun olarak hazırlanarak pompa vasıtası ile final şurup tankına gönderilir. Sıvı şeker ve uygun miktarlardaki doğal mineralli su yine pompa vasıtası ile gazlandırma ünitesine gönderilir.
    CIP ünitesi ise şuruphane ile dolum makinasına kadar olan tüm üretim hazırlama tank ve borulama sistemlerinin temizliği için kullanılır. Her yeni üretim başlangıcında tüm sistem hazırlanan kimyasal ve sıcak su ile yıkanır ve daha sonra durulanarak yeni mamül üretimi için hazır hale getirilir.

    Şurup Hazırlama ve CIP Üniteleri

     

    Bu sistemlerde gazlı içecekler, doğal meyve suyu ve nektarlar ile meyve aromalı içecekler uygun hijyenik ortamda dinlendirme tanklarında doluma hazır hale getirilir.

    Modern teknikler kullanarak, uluslararası standartlara uygun şuruphane sistemlerini müşteriye özel çözümler şeklinde sunmaktayız.

    - Sıcak ve soğuk şeker eritme sistemleri
    - Kristal şeker veya sıvı şeker kullanabilme seçeneği
    - Otomatik veya yarı-otomatik sanitasyon sistemleri
    - Doğal meyve suları için sıcak ve soğuk doluma uygun sistemler
    - Kullanım kolaylığı sağlayan panelli borulama sistemi

     

    Sıcak dolum
    85-90°C de doldurulmaya uygun meyve suyunu hazırlayıp pastörize etmek için kullanılan sistemdir. Ürün miktarını ve özelliklerini şişeleyicinin belirleyeceği toz şeker, meşrubata uygun arıtılmış su, toz veya sıvı meyve konsantresi ile doğal veya kimyasal koruyucular kullanılarak hazırlanır.

    Şurup hazırlama içecek üretiminin en kritik noktalarından biridir. İçeceğin hep aynı kalitede ve kesintisiz şekilde üretilmesine olanak verir.

    Sistem çözümleri Yazılım ve Skada sistemleri HPM Hijyen Proses Otomasyon ekipleri tarafından yapılarak teslim edilmektedir.

     

     

    Şuruphane & Syrup Room

    Şuruphane & Syrup Room

    Şuruphane & Syrup Room

    Detaylı İncele
    Kimyasal Trasferi Sistemleri

    Kimyasal Trasferi Sistemleri

    Kimyasal Trasferi Sistemleri

    Detaylı İncele
    Solvent Depolama Ve Dağıtım Sistemi

    Solvent Depolama Ve Dağıtım Sistemi

    Solvent Depolama Ve Dağıtım Sistemi

    Detaylı İncele
    Pigging Sistemleri

    Pigging Sistemleri

    Pigging Sistemleri

    Detaylı İncele
    Çikolata Kaplama Sistemleri

    Çikolata Kaplama Sistemleri

    Çikolata Kaplama Sistemleri

    Detaylı İncele
    Saf Su Enjeksiyonluk Su Hazırlama Sistemleri

    Saf Su Enjeksiyonluk Su Hazırlama Sistemleri

    Saf Su Enjeksiyonluk Su Hazırlama Sistemleri

    Detaylı İncele
    Konteyner Yıkama Sistemleri

    Konteyner Yıkama Sistemleri

    Konteyner Yıkama Sistemleri

    Detaylı İncele
    Açık Alan Temizleme Sistemleri

    Açık Alan Temizleme Sistemleri

    Açık Alan Temizleme Sistemleri

    Detaylı İncele
    Hijyen Sistemleri

    Hijyen Sistemleri

    Hijyen Sistemleri

    Detaylı İncele
    Geçiş Kontrol Sistemleri & Acces Kontrol

    Geçiş Kontrol Sistemleri & Acces Kontrol

    Geçiş Kontrol Sistemleri & Acces Kontrol

    Detaylı İncele
    Drain Floor Systems

    Drain Floor Systems

    Drain Floor Systems

    Detaylı İncele
    Safety Showers

    Safety Showers

    Safety Showers

    Detaylı İncele
    Solüsyon Tankları

    Solüsyon Tankları

    Solüsyon Tankları

    Detaylı İncele